Maatwerkadvies

BeterEnergielabel.nl

Maatwerkadvies

Wilt u weten hoe u de energieprestatie van uw totale bedrijfspand kunt verbeteren? Maak gebruik van een maatwerkadvies dat u inzicht geeft in bouwkundige- en installatietechnische verbetermaatregelen. De kwaliteit van dit maatwerkadvies is geborgd via een onafhankelijke certificering.

Neem contact op
×

Maatwerkadvies

Tot en met 31 december 2020 kunnen onder de huidige regelgeving subsidiemogelijkheden worden verstrekt voor een maatwerkadvies. Denk hierbij aan de energie investeringsaftrek (EIA) of andere fiscale voordelen. Daar kunt u nu nog mooi van profiteren.

Advies op maat

Bij Beter Energielabel adviseren we u gedurende het hele traject dat nodig is om uw bedrijfspand op minimaal energielabel C te krijgen. We beoordelen uw pand om energieverbruik en zoeken vervolgens naar relevante, duurzame mogelijkheden om dat energieverbruik terug te brengen. Dat doen we écht onafhankelijk.

Hoe werkt het?

Een gecertificeerd adviseur komt bij u langs en bekijkt in uw bedrijfspand welke energiebesparingsmaatregelen mogelijk en effectief zijn. Van dit advies ontvangt u een helder rapport. Dit rapport biedt inzicht in de mogelijke energiebesparende maatregelen, de investeringen die nodig zijn en de besparing die het u uiteindelijk oplevert.

Wat is maatwerkadvies eigenlijk?

Wat is maatwerkadvies eigenlijk?

Het maatwerkadvies is een verdieping van het energielabel. Het is een integraal advies dat aansluit op huisvestingsprocessen en biedt daarom goede aanknopingspunten voor een gedegen besluitvorming. Indien de voorgestelde duurzame oplossingen worden doorgevoerd zoals beschreven in het maatwerkadvies, leidt dit bij Beter Energielabel automatisch tot een energielabel op minimaal niveau C.

Neem contact op

Is uw bedrijfspand al klaar voor 2023? Ontdek het nu!

Vraag vandaag nog de Energiescan aan! Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs op locatie.

Al 105 klanten hebben een energiescan aangevraagd.

Plan uw energiescan

Waarom heeft u maatwerkadvies nodig?

Waarom heeft u maatwerkadvies nodig?

Met energiebesparende maatregelen creëert u lagere maandlasten, meer gebruikerscomfort en stijgt mogelijk de waarde van uw kantoorgebouw. De kosten van de meeste energiebesparende maatregelen verdient u, dankzij de lagere energierekening, in de loop van de tijd vanzelf weer terug. Bijvoorbeeld zonnepanelen, LED verlichting, een nieuwe verwarmingsketel of dakisolatie zorgen concreet voor lagere energienota’s.

Neem contact op

De energie monitor

Met de energiemonitor krijgt u inzicht in uw energieverbruik. We onderzoeken het sluimerverbruik en ontdekken zo waar u snel en eenvoudig energiebesparingen kunt realiseren.

Energie monitor

Wat is het verschil tussen een maatwerkadvies en een energielabel?

Een energielabel geeft in één oogopslag de huidige energieprestatie van een pand weer. Het label is een algemene berekening van de energieprestatie van een gebouw onder standaardcondities en geldt alleen voor het energielabel plichtige deel van uw bedrijfspand.

Het maatwerkadvies is veel uitgebreider. Het geeft ook een helder overzicht van de huidige energieprestatie van het totale bedrijfspand en een overzicht van de kosten en baten van energiebesparende maatregelen, inclusief de terugverdientijden. Tevens worden onder meer subsidiemogelijkheden onderzocht en een vergunningscheck uitgevoerd.

Mogelijke maatregelen
Welk maatregelen kunt ú als eigenaar van een kantoorgebouw nemen om energie te besparen? Ons advies op maat biedt u een helder overzicht van de mogelijkheden voor energiebesparing voor uw specifieke kantoorgebouw. De kosten zijn duidelijk in kaart gebracht, evenals de opbrengsten en de uiteindelijke terugverdientijd van de maatregelen.

Een persoonlijk maatwerkadvies zet alles voor u op een rij.

Meer informatie
Let wel, het maatwerkadvies wordt in deze vorm tot 31 december 2020 gegeven. Er wordt op dit moment nog gewerkt aan hoe het advies eruit zal gaan zien onder de nieuwe regelgeving van 2021. Voor meer informatie of voor het aanvragen van persoonlijk advies mailt u naar naar info@beterenergielable.nl of belt u 06 – 422 145 67.

Neem contact op

André Hof

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen

Wij zorgen dat uw investering op de juiste wijze wordt ingezet, zodat u profiteert van een gunstige terugverdientijd en eventueel in aanmerking komt voor overheidssubsidies en -fiscaliteiten die de kosten behoorlijk kunnen drukken. Duurzame aanpassingen laten daarnaast natuurlijk ook de waarde van uw vastgoed stijgen.

Neem contact op