Energiemonitor

BeterEnergielabel.nl

Energie monitor

Energiemonitoring levert realtimegegevens op over uw elektriciteitsverbruik en het bijhorende kostenplaatje. Zo kunt u tot wel 40% besparen!

Plan uw energiescan
×

De Energie monitor

Is er sprake van energieverbruikers die onnodig draaien buiten kantoortijden? Of heeft u te maken andere bronnen van sluimerverbruik? Met de Energiemonitor ontdekt u waar het ‘laag hangend fruit’ zich binnen uw gebouw bevindt. Oftewel, waar er snel winst geboekt kan worden op het gebied van energiebesparing.

Inzicht in uw energieverbruik

Gedurende een periode van drie maanden maken we gebruik van een tool die uw energieverbruik in kaart brengt. Op ieder moment van de dag. We sluiten deze tool tijdens de opname aan op uw slimme meter en maken het energieverbruik vervolgens inzichtelijk op een handig dashboard waar u zelf ook toegang tot krijgt.

Slimme besparingen

Nadat we één maand aan data hebben verzameld, bespreken we de eerste constateringen en mogelijke energiebesparingen met u. Op basis van deze gegevens verstrekken we u een praktisch advies om maatregelingen uit te zetten die de op korte termijn de eerste besparingen op uw verbruik opleveren.

Laat u verrassen door de verbeteringen

Laat u verrassen door de verbeteringen

Nadat de eneregiemonitor drie maanden data heeft verzameld leggen wij nogmaals een bezoek aan u af om alle bevindingen te bespreken. In dit overleg bespreken we de verschillen tussen uw huidige en uw historische energieverbruik. We maken de energiebesparing tastbaar. We koppelen vervolgens het systeem af en nemen de monitor weer mee.

Plan uw energiescan

Is uw bedrijfspand al klaar voor 2023? Ontdek het nu!

Vraag vandaag nog de Energiescan aan! Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs op locatie.

Al 105 klanten hebben een energiescan aangevraagd.

Plan uw energiescan

Meer informatie?

Meer informatie?

De Energiemonitor is een vast onderdeel van ons maatwerkadvies, maar kan ook los worden afgenomen om inzicht te krijgen in uw energieverbruik en de mogelijke maatregelen die u kunt implementeren voor besparingen. Mail naar info@beterenergielable.nl of bel 06 422 145 67 voor meer informatie.

Neem contact op

De energie monitor

Met de energiemonitor krijgt u inzicht in uw energieverbruik. We onderzoeken het sluimerverbruik en ontdekken zo waar u snel en eenvoudig energiebesparingen kunt realiseren.

Energie monitor

André Hof

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen

Wij zorgen dat uw investering op de juiste wijze wordt ingezet, zodat u profiteert van een gunstige terugverdientijd en eventueel in aanmerking komt voor overheidssubsidies en -fiscaliteiten die de kosten behoorlijk kunnen drukken. Duurzame aanpassingen laten daarnaast natuurlijk ook de waarde van uw vastgoed stijgen.

Neem contact op